Haberler

Bölümümüz Öğretim Elemanları'ndan Büyük Başarı: Akıllı Robot Balık "i-RoF" Salı, Şubat 13, 2018 - 11:29

Bölümümüz öğretim elemanları tarafından TÜBİTAK 114E652 nolu 1001 projesi kapsamında geliştirilen "i-RoF (Intelligent Robotic Fish)"

Bölüm Öğretim Elemanları Brno Teknoloji Üniversitesinde Üniversitemizi Temsil Ettiler Çarşamba, Ekim 11, 2017 - 16:18

Bölümümüz öğretim elemanlarının büyük bir çoğunluğu Brno Teknoloji Üniversitesi'nin düzenlediği on ikincisi düzenlenen Uluslararası Mekatronik sempozyumuna katılıp yürütmekte oldukları çalışmaları sözel olarak sundular.

Bildiri kitabını merak edenler bağlantıdan inceleyebilirler.

Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Bir Büyük Başarı Daha Çarşamba, Temmuz 12, 2017 - 20:29

Bölümümüzde yürütülen Tübitak projelerinden  "Üç Boyutlu Hareket Kabiliyetine Sahip Carangiform Türünde Bir Biyomimetik Robot Balığın Tasarımı ve Gerçeklemesi” başlıklı 1001 projesi tamamlanmak için gün sayıyor. Projenin son halini aşağıdaki video bağlantısı üzerinden görebilirsiniz.

Intelligent Robotic Fish 'i-RoF'

TÜSİAD Yarışmasında 1426 Proje Arasından 7. Olduk Salı, Mayıs 23, 2017 - 01:40

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği son sınıf öğrencilerimizden oluşan GİMTO Ekibi, TÜSİAD'ın düzenlediği BGİV-Bu Gençlikte İş Var yarışmasında 152 üniversite, 3700 kişi ve  1426 proje arasından “KOMAK Akıllı Sağım Kontrol Sistemi” adlı projeyle 7. olmuştur.

Teknik Gezi Pazartesi, Mayıs 9, 2016 - 10:09
...
InnoProject Akdeniz 2.Uluslararası Ödüllü Proje Yarışmasında Ar-Ge ve Teknoloji Kategorisinde Bölümümüz Öğrencisinin Başarısı Pazartesi, Mayıs 9, 2016 - 10:08

Akdeniz Üniversitesi'nde düzlenen InnoProject Akdeniz 2.Uluslararası Ödüllü Proje Yarışmasında Ar-Ge ve Teknoloji kategorisinde Bölümümüz öğrencisi Savaş KOLTUK "Kümes Hayvanları İçin Otomatik Sağlık Testi" projesi ile İkincilik Ödülü kazanmıştır.

Bölümümüz Öğrencisinden Büyük Başarı Pazartesi, Şubat 22, 2016 - 14:40

TÜBİTAK destekli Fırat Üniversitesi Teknogirisim Akademisi tarafından yürütülen UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ'ni başarı ile tamamlayan Savaş KOLTUK isimli öğrencimiz, hem sertifika almaya hem de 56 iş fikri arasından BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ almaya hak kazanmıştır. Ödül ve sertifika, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. KUTBEDDİN DEMİRDAĞ tarafından öğrencimize verilmiştir.

Görev Değişikliği Salı, Şubat 16, 2016 - 21:31

Bölüm Başkanlığı görevine bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet ÇAVAŞ, Bölüm Başkan Yardımcılığı görevine ise Doç. Dr. Ömür AYDOĞMUŞ atanmıştır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Sayfalar