Mezuniyet Töreni ve Mezuniyet Cübbelerinin Teslimi (Düzeltme) !

Fakültemiz Mezuniyet Töreni 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü 09.00-12.00 saatleri arasında üniversitemizin Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nde yapılacaktır. Velilerimiz AKM içerisinde töreni izlerken, öğrencilerimizin dışarıda toplanacak ve tören sırasında bölümümüz anons edildiği anda salona giriş yapacaklardır. Bu sebepten dolayı en geç 09.00'da mezun olacak bütün öğrencilerimizin Arş. Gör. Mustafa Can BİNGÖL'ün yanında toplanmaları gerekmektedir.

Cübbeler, bölümümüz tekniksyeni İlhami SORAN tarafından 21.05.2018 Pazartesi günü bölümümüz laboratuvarlarından dağıtılmaya başlanacaktır. Cübbeleri alırken öğrenci kimliği verilmesi zorunludur. Öğrenci kimlikleriniz 28.05.2018-01.06.2018 tarihleri arasında cübbeleri teslim edildiği zaman geri verilecektir. Bu tarihler arasında bütünleme sınavına girecek öğrenciler için öğrenci belgeleri almaları tavsiye edilir.