2020-21 Güz Dönemi İşyeri Eğitimi ile Stajların birlikte yürütülmesi Hakkında

Fakülte Kurulunun almış olduğu karar gereği;

a)  2020-21 Güz Dönemi içinde işyeri eğitimi ve staj I /II derslerini almak isteyen öğrencilerimiz ödevle veya fiili olarak yapacakları işyeri eğitimi ve StajI-II nin sadece birini eş zamanlı olarak yapabileceklerdir.

b)   Yaz döneminde stajını tamamlamış öğrencilerimiz ders kaydı yaparken yeni alacakları işyeri eğitimi dersi ile staj1/staj2 yi seçebilir. Ancak bu staj türlerinden ikisini ilk defa aynı dönem yapmak isteyenler, sigorta işlemleri çakışacağından işyeri eğitimi ile stajları aynı dönem yürütemeyeceklerdir.

c)  Ödev şeklinde işyeri eğitimini ve stajını beraber yürütmek isteyen öğrencilerimiz için de ilgili derslerden sadece biri için dilekçe ile talep yapılabilir. Hem işyeri hem de stajlar için yapılan başvurulardan sadece biri danışman tarafından dikkate alınır.