Mazeret Sınavları Hk.

COVİD-19 salgını ve buna bağlı kısıtlamalar nedeniyle zor bir dönem geçiren öğrencilerimiz, herhangi bir nedenle ara sınavlara katılamamış olmak şartıyla, mazeret beyanı veya belge ibrazı aranmaksızın mazeret sınavlarına katılabileceklerdir.

• Sınava girdiği halde aldığı notun düşüklüğü veya internet/elektrik kesintisi dolayısıyla tekrar sınava girmek isteyenler bu kapsam dışındadır.
  • Sınava girdikten sonra yaşanabilecek sağlık sorunları dolayısıyla sınavları yarıda kalmış öğrencilerin durumu belgeleriyle kanıtlaması durumunda sınav hakkı verilecektir.
  • Ortak derslerin mazeret sınav programı fakültemiz ana sayfasında duyurulmuştur.

Bölümümüz mazeret sınav programı da ileri tarihlerde web sitemizde duyurulacaktır.